NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Only google analytics cookies are used to control the number of users visiting the site. 

IES és una eina web que simula, en un cultiu virtual, les programacions de reg proposades pels usuaris. Al mateix temps es comparen els resultats amb el reg que faria un expert. Mitjançant la comparació de les estratègies de reg, la recomanació de bones pràctiques així com la formació en els conceptes clau, els usuaris de l’eina poden aprendre a optimitzar l'ús d'aigua maximitzant la producció. El projecte es suporta en un base d'exemples basats en coneixement agronòmic que els experts en reg han configurat amb l'objectiu de trobar l'estratègia més semblant i adaptar-la per a cada cas d’estudi. El vídeo de la dreta us explica gràficament els objectius del projecte i el funcionament del simulador.

 

Podeu fer les vostres simulacions accedint a la web www.ies-sim.com. En aquest portal només us heu de registrar  i definir les parcel·les virtuals sobre les que programar diferents estratègies de reg per i poder millorar les vostres pràctiques de reg.

 

El simulador IES és ja una eina més a disposició dels regants dins el catàleg del portal  RuralCat (www.ruralcat.net), que està recolzat pel Departament d'agricultura, ramaderia, pesca, de la Generalitat de Catalunya (DARP). IES s'usa en els cursos de formació a distància organitzat per la oficina al regant així com en altres centres de formació universitària.

 

Atenció!!

 

Ja tenim disponible l'Informe Final per a que el descarregueu amb tots els detalls de la implementació del simulador així com els resultats obtinguts durant la validació.

 

Disponible per descarregar l'informe Layman's amb una breu explicació dels projecte en català i anglés.